videoclips

Final Media maakt regelmatig opnames van artiesten tijdens de opname van hun album in de studio. Deze making-of video kan gebruikt worden om uw eerste video-clip te laten maken. Wat is beter om uzelf te promoten als u een eigen clip heeft?

Een aantal zijn u al voorgegaan waarvan u hieronder een voorbeeld kan zien van Yvon met "Unconditional Love".

Wilt u ook een dergelijke clip laten maken of een making-of video van de opname van uw album neem dan contact met ons op. De kosten voor opname zijn 250 euro incl. BTW. Wilt u een special montage wilt laten maken betaald u 499,- incl BTW. U krijgt daarvoor een cameraman met belichting die uw clip gaat opnemen gedurende 4 uur. Daarna zal deze gemonteerd worden en aan u opgeleverd in twee versies die geschikt is voor op het internet als op dvd. Dit alles natuurlijk op uw eigen muziek zodra deze gemasterd is.

Loading the player ...

website met cms vanaf € 500,-

cms-systeem vanaf 500 euro

Een uitgebreid cms-systeem voor zowel de veeleisende content manager als voor de MKB-er. Met dit cms-systeem kunt u eenvoudig websites beheren, nieuwsbrieven versturen en contacten beheren, statestieken bijhouden maar ook een uitgebreide webshop mee onderhouden en beheren. Dit cms-systeem bieden wij nu aan vanaf € 500,- als starterspakket excl. BTW. Klik hier voor meer informatie en hier voor voorbeelden.

video- en fotopakket voor uw bruiloft

Bruiloftvideo v.a. 375 euro

Tijdelijke aanbieding! Uw bruiloft kunt u nu laten vastleggen op foto en video door een professionele cameraman uitgerust met een full HD camera en door een professionele fotograaf voor een heel voordelige combinatieprijs van € 1.320,- ! Kijk hier wat je daarvoor allemaal krijgt.