greenscreen

greenscreen studioWilt u een foto of ander beeldmateriaal gebruiken voor uw bedrijfsfilm, interview of webvideo dan bieden wij de mogelijkheid om opnamen te maken in onze greenscreen studio. Keying en montage doen wij eveneens voor u indien gewenst.

Een opname en met keying kan in een uur geregeld afhankelijk van de ervaring van het model of presentator/presentatrice. Als u nog op zoek bent naar een presentator of presentatrice neem dan contact met ons op.

Een opname van een uur met keying op achtergrondfilm of foto kost € 99,-. Vraag naar de voorwaarden.

Keying doen wij op een professionele manier zodat er geen artefacten en groene pixels overblijven. Om dit goed te krijgen worden er een allerlei effecten gebruikt die grofweg in 3 stappen zijn samen te vatten. Door deze techniek kunnen schaduwen weer terug worden gebracht en krijgt u een heel natuurlijk resultaat.

Keyingproces van greenscreen

voorbeeld filmpje

Loading the player ...

website met cms vanaf € 500,-

cms-systeem vanaf 500 euro

Een uitgebreid cms-systeem voor zowel de veeleisende content manager als voor de MKB-er. Met dit cms-systeem kunt u eenvoudig websites beheren, nieuwsbrieven versturen en contacten beheren, statestieken bijhouden maar ook een uitgebreide webshop mee onderhouden en beheren. Dit cms-systeem bieden wij nu aan vanaf € 500,- als starterspakket excl. BTW. Klik hier voor meer informatie en hier voor voorbeelden.

video- en fotopakket voor uw bruiloft

Bruiloftvideo v.a. 375 euro

Tijdelijke aanbieding! Uw bruiloft kunt u nu laten vastleggen op foto en video door een professionele cameraman uitgerust met een full HD camera en door een professionele fotograaf voor een heel voordelige combinatieprijs van € 1.320,- ! Kijk hier wat je daarvoor allemaal krijgt.