tekstschrijver

teksten laten schrijvenEen website is meer dan een visitekaartje en moet meer bieden dan alleen maar contactinformatie. Naast al onze prachtige ideeen rond vormgeving en een beheersysteem moeten de teksten ook kloppen en goed geschreven zijn. De informatie op uw website moet zinnig zijn en op een duidelijke manier worden opgebouwd.

Een aantal copywriters werken samen met ons en kunnen u helpen bij het schrijven van teksten of zelfs uw complete website voor u onderhouden.

Vraag naar meer informatie via het contactformulier.

wordcloud

website met cms vanaf € 500,-

cms-systeem vanaf 500 euro

Een uitgebreid cms-systeem voor zowel de veeleisende content manager als voor de MKB-er. Met dit cms-systeem kunt u eenvoudig websites beheren, nieuwsbrieven versturen en contacten beheren, statestieken bijhouden maar ook een uitgebreide webshop mee onderhouden en beheren. Dit cms-systeem bieden wij nu aan vanaf € 500,- als starterspakket excl. BTW. Klik hier voor meer informatie en hier voor voorbeelden.

video- en fotopakket voor uw bruiloft

Bruiloftvideo v.a. 375 euro

Tijdelijke aanbieding! Uw bruiloft kunt u nu laten vastleggen op foto en video door een professionele cameraman uitgerust met een full HD camera en door een professionele fotograaf voor een heel voordelige combinatieprijs van € 1.320,- ! Kijk hier wat je daarvoor allemaal krijgt.