voorbeelden

Hier kunt u een paar voorbeelden zien van wat Final Media zoal gedaan heeft en waar onze specialisaties liggen op het gebied van internet. Dit is slechts een greep uit de vele mogelijkheden om u te laten zien wat Final Media zoal voor u kan betekenen. Door op de plaatjes te klikken kunt u door de verschillende screenshots bladeren.

Enforcement

Klik voor volgende Klik voor volgende Klik voor volgende

Enforcement-bv.nl is ontwikkeld om zowel goed te werken op een tablet als via een de browser. Er is bij het ontwerp hier rekening mee gehouden zonder dat er een technische aanpassing voor is gemaakt.

Asbestarchivering

Klik voor volgende Klik voor volgende Klik voor volgende Klik voor volgende Klik voor volgende Klik voor volgende

Gemeenteasbest.nl en asbestarchivering.nl zijn twee webapplicaties waar archiefinformatie omtrent asbestprojecten worden opgeslagen en beheerd. Klanten hebben hier inzage in hun eigen documenten en kunnen zelf ook documenten uploaden.

Autoschade Herstelgroep

Klik voor volgende

In opdracht van De Bakker Reclame Collectief heeft Final Media de website voor Autoschade Herstelgroep gerealiseerd

Het betreft hier een website voor een groot autoschadeherstelbedrijf dat meerdere vestigingen/ franchises heeft. Voor elke vestiging is er vestigingsinformatie beschikbaar. Er kunnen acties gehouden worden waar vestigingen aan mee kunnen doen. De klant kan kijken op welke vestiging de actie geldig is. Ook is er een handige zoekfunctie ingebouwd waarbij de bezoeker snel de dichtsbijzijnde vestiging kan opzoeken en een afspraak kan maken.

Het beheer kan via een handig CMS-systeem dat ontworpen is door Final Media en op maat is afgesteld voor Autoschade Herstelgroep

Mickey's Kinderopvang

Klik voor volgende

In opdracht van De Bakker Reclame Collectief heeft Final Media de website voor Mickey's kinderopvang gerealiseerd

Het betreft hier een website waarop meerdere vestigingen aanwezig kunnen zijn en hun eigen pagina's kunnen bijhouden. Ook zit er een beveiligd gedeelte voor ouders in waarop ouders kunnen inloggen. Hier zien zij alleen hun eigen vestigingsinformatie waar hun kind is. Elke vestiging kan zijn eigen fotoalbums aanmaken en nieuws posten dat alleen voor de ouders van de vestiging te zien is.

Naast het afgeschermde deel voor ouders zit er een speciaal deel in voor medewerkers waarbij rekening wordt gehouden met het functieniveau. Dit is gekoppeld aan een hoeveel rechten die een bezoeker al dan niet heeft.

website met video voor duikcentrum wobbegong

Klik voor volgende Klik voor volgende

Voor Duikcentrum Wobbegong in Amersfoort is er een website gemaakt met een promotievideo. De website is gekoppeld aan ons CMS-systeem en maakt gebruik van een speciaal staf gedeelte waarop de duikinstructeurs kunnen inloggen en gegevens kunnen bijhouden omtrent cursussen. Nieuwe duikcursussen kunnen worden aangemaakt en worden direct zichtbaar op de website. Ook wordt bij aanmelding de cursist toegevoegd aan de cursus zodat altijd het overzicht bewaard blijft.

website met cms-systeem, online incasso service en dossierinformatie uit APPX

Klik voor volgende Klik voor volgende
Gerechtsdeurwaarders Boiten, Luhrs & Van der Lubbe hebben een website opgezet speciaal voor VVE organisaties. De website biedt naast allerlei informatie ook de mogelijkheid om online incasso zaken uit handen te geven en dossier informatie op te vragen. Vve-incasso maakt gebruik van ons CMS-systeem voor de opmaak van de content. De webapplicatie is gekoppeld via een webservice aan het interne systeem en aan andere organisaties met een directe koppeling.

website met cms-systeem gekoppeld aan salesforce

ps_testware is een bedrijf gespecialiseerd in software testing, softwarekwaliteit en kwaliteitsborging. Met kantoren in België, Nederland en Frankrijk, levert ps_testware diensten in trainingen, consultancy, staffing enprojecten/outsourcing voor gestructureerd software testen en gerelateerde gebieden. Voor deze opdrachtgever heeft Final Media o.a. de website gebouwd. De website is gemaakt in 4 talen (Nederlands, Engels, Frans en Spaans) en maakt gebruik van ons cms-systeem.

 

Wilt u meer informatie over webservices, een cms-systeem of wilt u gewoon eens praten over wat de mogelijkheden zijn voor uw organisatie, dan kunt u contact met ons opnemen via telefoon of e-mail. Wij zijn altijd op zoek naar nieuwe en uitdagende opdrachten die ons zowel technisch als commercieel uitdagen.

 

website met cms vanaf € 500,-

cms-systeem vanaf 500 euro

Een uitgebreid cms-systeem voor zowel de veeleisende content manager als voor de MKB-er. Met dit cms-systeem kunt u eenvoudig websites beheren, nieuwsbrieven versturen en contacten beheren, statestieken bijhouden maar ook een uitgebreide webshop mee onderhouden en beheren. Dit cms-systeem bieden wij nu aan vanaf € 500,- als starterspakket excl. BTW. Klik hier voor meer informatie en hier voor voorbeelden.

video- en fotopakket voor uw bruiloft

Bruiloftvideo v.a. 375 euro

Tijdelijke aanbieding! Uw bruiloft kunt u nu laten vastleggen op foto en video door een professionele cameraman uitgerust met een full HD camera en door een professionele fotograaf voor een heel voordelige combinatieprijs van € 1.320,- ! Kijk hier wat je daarvoor allemaal krijgt.